Derfor bør du overveje en tandkrone

04 februar 2021
Lykke Holzmann Søby

Når tænderne bliver beskadiget, uanset om det kommer fra skade eller tandforfald, er det vigtigt at reparere det ved hjælp af den rigtige behandling. En tandkrone er en af ​​mulighederne for tandlæger til at reparere beskadigede tænder og bevare så meget af den naturlige tandstruktur som muligt. Kroner giver dig mulighed for at bruge den beskadigede tand til at bide og tygge og ligne dine naturlige tænder.

Tandkroner er lavet til at ligne dine eksisterende tænder og tilpasses specielt til hver patients mund. De kan bruges til både medicinske og kosmetiske formål.

Det er nemt og hurtigt at få lavet

Du tror måske, at det at få tandkroner er en kompliceret eller intens procedure. I virkeligheden er denne behandling minimalt invasiv og relativt ligetil. Når din emalje er renset og de beskadigede dele er sunde eller fjernet, vil din tandlæge forme tanden, så den kan holde en krone.

Tandkroner hjælper med at lindre smerter fra beskadigede tænder

Tandkroner bruges ofte til at gennemføre en genoprettende behandling og reparere skader på tandens emalje eller struktur. Hvis du lider af omfattende forfald, en infektion i tandroden eller skade på din tandemalje såsom brud eller en flis, kan du føle smerte, når du spiser eller drikker. Hvis problemet er alvorligt nok, kan du have konstant ubehag.

Tandkroner kan genskabe tændernes udseende

Tandkroner er primært beregnet til at genoprette tænderne til helbred og lindre tandpleje, men de tilbyder også adskillige kosmetiske fordele. Fordi de passer over den eksisterende tand, kan de øjeblikkeligt rette misfarvning, farvning, misdannede tænder, skævhed, revner, brud og meget mere.

Tandkroner skræddersys til dig

Et laboratorium designer din tandkrone, så den passer til din eksisterende tands form, størrelse og nuance. Når området omkring tanden er helet, glemmer du sandsynligvis, at du har en krone, og ingen andre kan se det.

Tandkroner holder i mange år

Tandlægen bruger stærke materialer til at skabe tandkroner. Med pligtopfyldende pleje som daglig børstning og tandtråd samt rutinemæssige undersøgelser og rengøringer ved kan disse din tandkrone holde mellem 15 og 30 år.

Besøg https://stjerneklinik.dk/kroner-og-broer/ og se hvilke muligheder du har. 

Flere Nyheder