Din boligadvokat bistår ved køb eller overdragelse af bolig

16 februar 2019
Astrid Pedersen
Din boligadvokat bistår ved køb eller overdragelse af bolig

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med bolighandel eller overdragelse af bolig? Så bør du gå til en boligadvokat. Boligen er ofte et følsomt emne i forbindelse med eksempelvis arvesager eller skilsmisse. Og står du for at skulle købe bolig, er du i gang med at foretage en af de største og mest betydningsfulde investeringer i dit liv. Med overvejende sandsynlighed vil du komme til at sætte dig i gæld i denne forbindelse, da de færreste kan betale et hus eller en lejlighed kontant. Og under alle omstændigheder er det klog at sikre sig, at en sådan investering ikke viser sig at være et blålys.

Boligadvokat ved boligkøb – det fornuftige valg

Måske tænker du, at der er så mange udgifter forbundet med det at flytte og købe ny bolig, at du gerne vil spare, hvor du kan. Her kan det kun understreges, at boligadvokaten er et rigtig dårligt sted at spare. Din boligadvokat er nemlig din nærmeste allierede, når du køber bolig.

Med en dygtig boligadvokat kan du undgå at købe katten i sækken, at sætte dig for dyrt, eller at komme ind i en boligforening med en dårlig økonomi. Det er nemlig langt fra sikkert, at ejendomsmægleren vil oplyse dig om forhold, som kan påvirke din beslutning om køb negativt. Han eller hun er kun interesseret i at sælge boliger – ikke i at forhindre din økonomi i at tage skade på sigt.

Boligadvokat ved skilsmisse eller samlivs ophør

Står du og din kæreste eller ægtefælle i den situation, at I skal afbryde samlivet, og den ene part skal beholde huset eller lejligheden? Så bør I få fat i en boligadvokat, som for det første kan hjælpe jer med at afklare formalia omkring overdragelse af boligen, for det andet kan bistå med skødeskrivning og tinglysning.

Læs mere på eboligadvokat.dk

Flere nyheder