Få bygget dit nye hegn eller terrasse af en tømrer

18 maj 2020
Lotte Hindsberg

Selvom mange selv godt kan bygge et hegn eller et træterrasse selv er der flere fordele ved at vælge en tømrer til at udfører opgaven. 

Han har en uddannelse og erfaring der rækker langt ud over hvad mange af os kan klare og hvor du måske skal bruge flere weekender på at bygge terrassen, vil tømrer have den færdig langt hurtigere og du kan nyde sommeren på terrassen istedet for at bruge den på at bygge den. Det er dog ikke den eneste fordel ved at bruge en tømrer.

Han kan råde og vejlede dig i forhold til hvor det vil være bedst at bygge terrassen, så du mest muligt ud af de få solskinstimer der er i Danmark. Han kan også vejlede dig, så du ikke begår den klassiske fejl og ender med en for stor terrasse, som ikke passer til huset. Det skulle gerne være et hus med en terrasse og ikke en terrasse med et hus tilknyttet. Det kunne f.eks. være en tømrer i København.

Få råd og vejledning af en ekspert

Ud over det rent visuelle vil en tømrer også kunne råde og vejlede dig i hvilken type træ du bør vælge at få bygge i. Det er nemlig ikke underordnet. Der er blandt andet stor forskel på holdbarheden i forhold til det træ du vælger og hvis du allerede nu ved, at det med vedligeholdelse ikke er din stærke side, kan du med fordel få din tømrer til at vælge en trætype, som kræver mindre, så du slipper med minimal vedligeholdelse.

Det er også muligt at få råd og vejledning i forhold til om noget eller hele træterrassen skal være overdækket og hvordan man bedst kan gøre det. Både prismæssigt, men også i forhold til valg af materialer. Fordelen ved en overdækket er at den også kan bruges når vejret er mindre godt.

Flere nyheder