Få en lækker massage i Vejen

04 maj 2021
Astrid Pedersen

Døjer du med stress og spændinger samt deraf følgende smerter og ubehag? Så bør du prøve med regelmæssig massage.

Hvorfor er massage sundt?

Massage har mange gode virkninger for krop og sjæl. De fleste mennesker som har prøvet at modtage en massage kan berette om en følelse af velvære i hele kroppen samt afslapning og afstressning af sindet.

Massage med jævne mellemrum vil kunne hjælpe kroppen med at skille sig af med spændinger og dermed slippe for de smerter og det ubehag som er forbundet hermed. Når massøren bearbejder musklerne vil blodcirkulationen i vævet øges. Dette betyder at hver enkelt muskel bliver tilført ekstra ilt og næring.

Samtidig vil ophobede affaldsstoffer på naturlig vis kunne bortskaffes og musklen vil genvinde sin smidighed. Dette er ensbetydende med en øget bevægelighed og mindre stivhed i muskler og led, hvilket igen gør det nemmere for kroppen at opretholde og bevare sin naturlige balance.

Massage kan nedbringe stressniveauet

Samtidig vil du med en god massage kunne mindske dine stress symptomer. Dette sker når kroppen ved den blide men faste berøring udskiller diverse stoffer, for eksempel oxytocin, endorfiner og serotonin, som giver humøret et løft og sætter det sympatiske nervesystem på standby således at krop og hjerne kan få ro på og genvinde harmonien.

Derfor kan du med stor fordel vælge at lægge dig på massagebriksen med jævne mellemrum hvis du er under behandling for stress, for eksempel i forbindelse med en sygemelding.

Hvor kan jeg få en god massage i Vejen?

Er du bosiddende i området omkring Vejen eller Kolding kan du med fordel vælge Tik Saras Massage som din faste massør. Hos Tik Saras Massage kan du blandt andet få thai massage, sportsmassage, wellness massage og Gua Sha massage. Klik ind og læs videre på Tik Saras Massages hjemmeside https://tiksarasmassage.dk.

Flere Nyheder