Få hjælp til at finde det helt rigtige brygudstyr

19 januar 2021
Lotte Hindsberg

Har du også kastet dig over den populære hobby med at brygge din egen øl, vil du på et tidspunkt opleve, at det startskit du startede med, skal udskiftes til et større og bedre. Her er der mange muligheder og det kan være svært at vælge det rette udstyr.

Her kan du med fordel søge råd og vejleding hos en af de virksomheder, der sælger brygudstyr og ingredienser til ølbrygning. Du kan læse mere her https://www.albryg.dk/brands/weyermann-malzfabrik. Udover brygudstyr er der en guldgruppe af viden omkring ølbrygning og de forskellige ingredienser, du kan drage fordel af.

Lav øl der passer til maden

Forestil dig at du har inviteret dine venner til middag. Det kan være en dejlig sommerdag på terrassen eller måske en julefrokost og her har du lavet en øl eller 2, der passer perfekt til maden. Det bliver alt andet lige en sjovere aften, end hvis du har været nede i supermarkedet og blot købt ugens tilbud.

Har du planer om at lave øl der passer til aftens menu, men aldrig har prøvet det før er der mulighed for at få hjælp til valg af øl eller menu. Både i butikkerne der sælger ingredienser til brygning af øl, men også på internettet og i de mange bøger der skriver om øl.

Husk glassene

Når du nu har taget dig tid til at brygge den helt rigtige øl, er det vigtigt at du også servere den i de rigtige glas. Glasset skal være mindre øverst og det er vigtigt, at du sikre dig at glasset er gjort ordentligt rent. Et glas der har rester af opvaskemiddel vil få øllen til at skumme anderledes og blive den vil blive hurtigere flad, end hvis glasset er rengjort ordentligt. Et glas der er bredest øverst er mere velegnet til at slukke tørsten, end at smage på øllets mange smagsnuancer.

Flere Nyheder