Få lækker dansk mad på din lokale restaurant i Ribe

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Få lækker dansk mad på din lokale restaurant i Ribe

Et restaurant besøg i ny og næ er en rigtig hyggelig begivenhed, uanset om det sker i selskab med gode venner, med dit hjertes udkårne, eller med hele din familie. Langt de fleste mennesker sætter pris på at spise ud på en god restaurant. Det handler ikke udelukkende om den gode og velsmagende mad. En restaurant oplevelse består i mindst lige så høj grad af den hyggelige stemning omkring måltidet samt atmosfæren i selve restauranten.

Når du går ud for at spise et måltid mad på en restaurant, kan du se frem til at blive betjent af dygtige og servile tjenere, som bringer dig de lækre og smukt anrettede retter fra et køkken befolket af uddannede kokke og et dedikeret køkken personale. Dette er i sig selv en fantastisk oplevelse. Og hvis denne opleve så udspiller sig i fysiske rammer, som understøtter hele scenariet, er det intet mindre end perfekt.

Besøg Restaurant Backhaus – måske den bedste danske restaurant i Ribe

I netop sådanne rammer finder du Backhaus, som er restaurant, hotel og selskabs lokaler i eet. Du behøver ikke at være gæst på hotellet for at kunne nyde godt af den velsmagende mad og professionelle betjening hos Backhaus – du skal blot booke bord i den hyggelige restaurant.

Backhaus er beliggende i bevaringsværdige, historiske bygninger, hvis charme smitter af på den samlede restaurant oplevelse. Stemningen og atmosfæren i restauranten er afslappet og uformel, og menu kortet byder på et bredt udvalg af de kendte og elskede retter fra det traditionelle danske køkken.

Uanset om du kommer til frokost eller til aftensmad, kan du vælge imellem retter så som fyldt eller stegt rødspætte, pariser bøf, biksemad, mørbrad bøf, wiener schnitzel, tatar eller måske det kendte og elskede Stjerneskud med dampet og stegt fisk, rejer og mayo.

Du kan bestille bord på Backhaus på backhaus-ribe.dk

Flere nyheder