Find en professionel gulvmand til gulvafslibning i Albertslund

09 november 2018
Astrid Pedersen
Find en professionel gulvmand til gulvafslibning i Albertslund

Er din lejlighed eller dit hus beklædt med originale trægulve, kan du betragte dig selv som heldig. Et trægulv er nemlig et stort aktiv for enhver bolig, uanset om der er tale om en patricier villa med sildebens parketter, et gammelt fiskerleje hus med lækre, brede skibsplanker, eller en herskabs lejlighed med sildebens parket. Så hvis du står for at skulle sælge boligen inden for nærmeste fremtid, kan det absolut godt betale sig at sørge for, at dit trægulv fremstår smukt og velplejet. Det vil nemlig trække det samlede indtryk kraftigt i vejret, og have en positiv indflydelse på boligens værdi.

Hvordan får jeg mit slidte trægulv pænt igen?

Langt de fleste trægulve, som kun har været udsat for almindeligt slid – også selvom det er stået på igennem en årrække – vil have rigtig godt af en grundig gulvafslibning. Dertil kommer, at de fleste trægulve sagtens kan tåle en gulvafslibning, som er en langt mindre indgribende procedure end for eksempel en gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning fjernes kun det allerøverste lag af gulvets overflade, nemlig, det lag, hvor alle de overfladiske ridser, skrammer og misfarvninger sidder.

Herved blotlægges et helt nyt lag af træværket, og det kan faktisk se ud, som om gulvet er nylagt. Træværkets fibre rejser sig, og er klar til at blive behandlet med lud, sæbe, eller olie. Og ønsker du et slidstærkt slutresultat, kan du vælge at lade træværket forsegle med lak. Under alle omstændigheder bliver dit trægulv langt mere ensartet og kønt at kigge på efter en gulvafslibning – og derfor er en gulvafslibning en rigtig god investering, hvis du ønsker den højest mulige pris for din bolig ved et salg.

Vælg en professionel gulvsliber til opgaven

Med en dygtig og erfaren gulvsliber bliver resultatet med garanti smukt og ensartet. Du kan finde en professionel gulvmand online på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-glostrup/ 

Flere nyheder