Frihed og mobilitet med e bøger

27 juni 2019
Astrid Pedersen
Frihed og mobilitet med e bøger

Er du træt af at skulle flytte hyldemeter efter hyldemeter fyldt med tunge bøger, hver gang du flytter bolig? Er du led og ked af at skulle betale dyre biblioteks bøder, hver gang du kommer til at aflevere en bog for sent – og ejer du ikke tålmodigheden til at vente på, at en bog kommer hjem til biblioteket eller til boghandleren, når du bare gerne vil læse den lige nu? Så er ebøger måske løsningen for dig.

Hvad er ebøger?

Ebøger er, kort fortalte, elektroniske versioner af almindelige bøger. En ebog kan downloades fra internettet, og dernæst læses på enten en såkaldt ereader – for eksempel en Kindle – eller på en anden mobil enhed, for eksempel en tablet eller en smartphone. Og så kan du have et hav af ebøger liggende digitalt lagret, uden at de behøver at fylde i din reol.

En anden smart feature ved de digitale ebøger er, at de er umiddelbart tilgængelige online. Dette betyder, at du ikke skal vente i evigheder på at en bog kommer tilbage fra udlån på biblioteket, eller at boghandleren får bestilt din bog hjem til butikken. Ebøger er uendelige i oplag – og derfor kan du altid få fat i netop den ebog, du ønsker at læse.

Hvor finder jeg de bedste ebøger?

Hvis du ønsker adgang til et stort og varieret udvalgt af ebøger på dansk, kan du med fordel tegne et abonnement på Politikenbooks. Via den dertil udviklede app får du med Politikenbooks adgang til de nyeste ebøger fra danske og internationale forfattere – og på dansk såvel som på mange andre sprog. Du kan hente ebøger ned til dine mobile enheder, således at du har dem liggende digitalt, og dermed kan have dem med på farten. Og så fylder de ikke noget i dine reoler.

Find dine ebøger online på https://politikenbooks.dk/eboger/ 

Flere nyheder