Her finder du prisbillig hjælp til gulvafslibning på Amager

17 oktober 2021
Silje Hansen

advertorial

Et smukt trægulv er noget man lægger mærker til, når man træder ind i en bolig eller ejendom generelt. trægulve er både fine og stilfulde. Det er uden sammenligning den gulvtype som de fleste vælger og foretrækker. Derfor finder du også trægulve i langt de fleste husstande rundt i hele landet.

Trægulve kan være populære fordi det giver en varme og hygge, som man gerne vil have i sit hjem. Sammenlignet med de andre gulvtype giver trægulvet noget sjæl til hjemmet. Det kan dog også hurtigt se trist og træt ud at se på, hvis det ikke bliver vedligeholdt. Med tiden vil der nemlig danne sig mærker og ridser i trægulvets overflade. Det kan være ridser under de større møbler i husstanden eller, hvis du på et tidspunkt er kommet til at spilde noget væske, som har trængt sig ind i trægulvets overflade. 

Sådan vedligeholder du et trægulv

Et trægulv bestående af træbrædder kan du enten vedligeholde med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. I fleste tilfælde anvender med en gulvafslibning, da det er et lettere indgreb. Det vil også fjerne de ridser, mærker og plamager som har dannet sig i trægulvets overflade. 

Her kan du vælge at give trægulvet en overfladebehandling med enten klar eller mat lak. Det vil beskytte trægulvets overflade mod evt. dannelse af nye ridser og mærker.

En gulvafhøvling er kun nødvendig, hvis gulvsliberen vurdere at der er en ridse eller skade i trægulvets overflade som er dybere end 2 mm. 

Hvem kan hjælpe med en professionel gulvafslibning på Amager?

Er du på jagt efter en gulvsliber i København eller Amager, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til orestadens-gulvservice.dk. Det er en erfaren virksomhed som både tilbyder hjælp til gulvafslibning hos private og erhverv. De er kendt for at levere et godt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Flere Nyheder