Japansk lifting for en yngre look

06 marts 2022
Marie Pedersen

advertorial

Naturligt ansigtsløft

Hvis du gerne vil have et ansigtsløft uden brug af kirurgi, er en japansk lifting et godt valg. Et kirurgisk indgreb kan måske være en glæde for nogle mennesker, men det vil ikke som sådan gøre noget godt for kroppen. Her er den japanske lifting en klar fordel, da kroppen på en måde selv er med til at heale og forbedre sig selv. Ansigtet kan afsløre meget om det liv, man lever.  Hvis man f.eks. går igennem perioder med meget stress eller mange bekymringer, vil det ofte kunne ses i ens ansigt.

Det sker fordi vi ubevidst kommer til at spænde meget i ansigtets muskler. Med tiden kommer musklerne til at stivne, og ansigtstrækkene kommer til at virke triste. Under en japansk lifting stimuleres punkter og zoner i ansigtet, hvilket er med til at øge blodgennemstrømningen i ansigtets muskulatur. På den måde bliver musklerne drænet for affaldsstoffer. Efter en række behandlinger, vil huden blive friskere og mere ungdommelig at se på.

Japansk lifting Næstved

Derudover kan følgende resultater opnås med japansk lifting:

– Opstramning af huden
– En naturlig glød i ansigtet
– Mindskning af poser under øjnene
– Reduktion af væskeophobninger, som får ansigtet til at se hævet ud
– Færre rynker, linjer og fuger
– Kan afhjælpe spændingshovedpine og spændinger i kæben

Læs mere om japansk lifting her: https://idraetmassage.dk/behandlinger/japansk-lifting.

Gør noget godt for dig selv og din krop

I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til, at forkæle sig selv og sin krop. Mange tænker slet ikke over, hvor meget gavn kroppen har af, at blive behandlet med f.eks. massage.

Der er mange fordele forbundet med massage Det er bl.a. muligt at forebygge skader og afhjælpe stress ved massage, zoneterapi eller en japansk lifting. Fælles for alle er, at der er tale om naturlige behandlinger, som alle har positiv effekt på vores helbred.

Flere Nyheder