Lad din lokale maler give en hånd med istandsættelsen

23 november 2020
Astrid Pedersen

Skal boligen friskes op indvendig? Så bør du tage kontakt til din lokale maler.

Hvorfor benytte en professionel maler?

Måske synes du at det er penge ud af vinduet at betale sig fra indvendig maling af boligen. Du ønsker måske at klare malerarbejdet selv, af økonomiske årsager. Mange bolig ejere vælger lige som du at male huset eller selv, og bliver desværre overraskede over hvor dyrt, hårdt og tidskrævende dette arbejde egentlig er. Malerarbejde kan nemlig vise sig at være temmelig omfattende, og kan hurtigt gribe om sig selv om du ikke havde planlagt det.

Et kendt eksempel herpå er vægge som er behængt med gammelt tapet eller væv som skal fjernes førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. Det at hive tapet eller væv ned fra væggen er i sig selv en krævende affære som kan betyder flere dages hårdt arbejde. Er pudset inden under i ringe forfatning kigger du ydermere på mange dages reparationer af dette – og måske endda opsætning af filt eller en fuldspartling hvis du ønsker at opnå et smukt og ensartet resultat.

Til dette formål er det en rigtig god idé at have en dygtig maler på opgaven. Ud over det at du selv slipper for det hårde og tidskrævende arbejde vil en faglært maler have væsentligt stærkere forudsætninger for at skabe et flot resultat som du vil kunne have glæde af i mange år.

En erfaren og rutineret maler med mange år på bagen inden for sit fag vil hurtigt kunne vurdere hvilken type behandling som tjener dine vægge bedst. Og uanset om der her er tale om reparation af puds, opsætning af filt eller væv eller måske en fuldspartling med indfarvet spartelmasse som alternativ til maling af væggen vil din maler kunne løse opgaven til et rent 12 tal.

Du kan finde den rette maler hos Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder