kanelsnegle

Lækre kanelsnegle i mange varianter

Lækre kanelsnegle i mange varianter
Written by Maria Laugesen
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Leder du efter en dessert til weekendens kagebord? En lækker lille snack til kaffen? Eller måske et sødt supplement til brunchen? Så er kanelsneglen helt perfekt! Vi kender alle den klassiske onsdagssnegl fra bageren, men hvorfor ikke lave sine helt egen svampede, lækre kanelsnegle? Så kan du helt selv styre, hvordan de skal blive, og du er garanteret friske kanelsnegle lige for ovnen. Uanset om de skal serveres for børn eller voksne (eller måske bare til dig selv), så er kanelsnegle altid et sikkert hit. De er nemlig både flotte at se på, de har en skøn konsistens og så smager de bare helt fantastisk med deres kombination af sød remonce og blød bolledej.

Der findes masser af forskellige opskrifter på kanelsnegle, og de findes i alskens udgaver med diverse krydderier og tilføjelser. Den klassiske udgave er dog bestående af en bolledej, som smøres med en remonce med masser af kanelsmag. Disse rulles sammen og skæres over, så der dannes den fine snegl, som vi kender den. De klassiske, gammeldags kanelsnegle er altid et hit, uanset hvem der sidder ved bordet. 

Der er dog masser af måder, hvorpå opskriften på klassiske kanelsnegle kan varieres. Det kan være mængden af remonce eller krydderier såsom kanel og kardemomme, eller det kan være hævetiden og lignende. Du kan gå på opdagelse i en masse fantastiske opskrifter på kanelsnegle hos Kogebogen.dk. Der har brugerne selv indsendt deres personlige favoritopskrifter, og her kan du både se billeder og læse andres anmeldelser af opskrifterne. På den måde kan du ikke bare se, hvordan de skal laves og hvad de indeholder, men også andres vurderinger og erfaringer. Det er nyttigt, når du skal finde den kanelsnegleopskrift, der passer allerbedst til dig og dit temperament. Så besøg siden i dag, find din opskrift og server de lækreste, bløde kanelsnegle til dine gæster.

About the author

Maria Laugesen