Maling af hus, dit eget samt andres

27 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Maling af hus, dit eget samt andres

Maling af hus kan tage lang tid, specielt hvis du har en større ejendom såsom en gård, et gods, en villa med mange etager eller lignende.

Ofte afsætter man længere tid til at gøre dette, fordi man gerne vil have malet alle rummene ned nogenlunde samtidig, og den slags kan komme til at strække sig over en længere periode.

Man vil jo gerne have, at alle rummene i huset kommer til at stå snorlige med farverne, så kan man ikke springer over, hvor gærdet er lavest og springer nogle enkelte rum over, bare fordi man ikke bruger dem så meget, eller man dropper at male flere omgange, så malingen helt dækker fra bund til bund og loft til loft uden såkaldte helligdage.

Men man kan jo selvfølgelig ikke droppe at bo i ens hus, fordi det hele skal males efter. Dette kan være tilfældet, hvis man er ude i, at ens hjem skal renoveres alligevel i stort omfang, eller man har købt et hjem, der skal shines op fra bunden af.

Er tilfældet dog, at du “bare” skal have malet hele huset indenfor blandt andet, så kan man jo afsætte tid til at male de enkelte værelser efter, hvornår man skal bruge dem, så man for eksempel ikke samtidig maler køkken og badeværelse, da disse er ret essentielle lokaler i hjemmet, hvor det kan være svært bare at skulle undvære et enkelt, mens malingen tørrer.

Og når man så alligevel har købt maling, pensler, afskærmning og beskyttelsesdragter, så kan det være, naboen lige spørger, om man ikke kan hjælpe med et enkelt eller flere lokaler hos vedkommende, der også trænger til at blive malet.

På det tidspunkt er man nok træt og udkørt og kan mærke, at man ikke kan overskue mere malerarbejde, hvorfor man foreslår, at vedkommende hyrer professionelle malere til at gøre dette.

Siden man er blevet så træt, så er man også overbevist om, at man gør det samme næste gang.

Flere nyheder