Man kan øve sig på swinger dating online først

20 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Det med at tage på swinger dating for første gang kan virke lidt nervepirrende, for om man gør det som fast eller løst par sammen med et ditto, eller man tager i swingerklub, så kan det hurtigt komme til at være noget, hvor man får overtrådt sine grænser for hurtigt, selvom folk de er søde nok og hjælpsomme.

Man kan jo have en forestilling om, hvordan sådan noget det foregår, men så bliver man taget med bukserne nede – i den dårlige forstand – så det faktisk ender med at sætte ar på ens sjæl, så man ikke vil deltage i noget lignende igen.

Og det er jo synd og skam, hvis det bare handler om, at man havde en dårlig førstegangsoplevelse, at man var det forkerte sted, eller at den date var lidt uheldig.

Nogle oplever måske, at de får præstationsangst, eller at de ikke kan lide at se, at deres partner er sammen med andre, selvom det er en del af grunden til, at man tager afsted.

Derfor kan man heldigvis øve sig lidt på nettet forud.

Bliv god til øvelser med swingerdating, før du bevæger dig ud i det virkelige liv

For der findes en del fora på nettet, hvor man blandt andet taler om swinger dating og finder ud af at forventningsafstemme, før man dukker op til sådan et arrangement, så man ved, hvad der skal ske, hvad der kan forekomme, hvordan man kan udfordre sig selv, og hvad man specielt ikke vil være med til.

Man kan endda øve sig via sexchat og lege med andre online, at man er sammen med dem, og man kan også bygge fantasiforestillinger op, hvor ens partner bliver taget af andre og så videre.

Så kan man mærke efter, hvordan det påvirker en, så man kan få en føling med, om det er noget, man tror, at man kan finde ud af at tage skridtet videre med.

Flere Nyheder