Oplev naturvidenskaben i Århus

03 april 2020
Marcus Løhde Nielsen
Oplev naturvidenskaben i Århus

Har du en uovergåelig lyst til at lære mere? Er du nysgerrig på naturvidenskab? Så bør du opleve nogle af de mange fascinerende museer, attraktioner og andre faciliteter, som det danske land byder på. Vi har gennem historien været en stor aktør i dette felt, da vi med tidligere berigede fysikere og astronomer, har gjort vores nations interesse for det naturvidenskabelige fag kendt for resten af verden. Selvom Danmark er et lille land, får vi konstant besøg fra hele verden, der er interesserede i de mægtige naturvidenskabelige ting, vi har opdaget i netop dette land. Vi bør være stolte.

Nogle af de vigtige og spændende museer i landet er Science Museerne i Århus. Disse tilbyder en masse interessante aktiviteter i Århus både for store og små. Så find den inde fysiker eller biolog frem og tag ud til en spændende dag hos Science Museerne.

For alle smage

Uanset om du er supernørd indenfor naturvidenskab, om du bare er nysgerrig på nogle specifikke emner, eller om du egentlig er temmelig ligeglad, så vil disse seværdigheder være en vinder. Selvom du ikke har den største interesse, vil du stensikkert blive fascineret af den forunderlige verden, der findes ved Science Museerne. 

En del af noget større

Science Museerne er en fakultet af fire forskellige naturvidenskabelige attraktioner i Århus: Botanisk Have, Steno Museet, Ole-Rømer Observatoriet og Herbariet. Disse fire er indehavere af alverdens forunderlige oplevelser, som du bør se med egne øjne.

Botanisk Have og Herbariet omfavner plantelivet i biologiens tegn, og du vil både få muligheden for at kigge på smukke planter men også lære, hvor vigtige deres tilstedeværelse er for vores alles overlevelse.

Steno Museet indeholder udstillinger, der søger at fremprovokere en debat om videnskab og menneske. Det har også en smuk urtehave og meget, meget mere.

Deres observatorium giver de besøgende muligheden for at kigge ud i vores store univers.

Så tag familie og venner med til en sjov og lærerig dag hos Science Museerne!

 

Flere nyheder