truck

Pas på menneskesmugling med din truck!

Pas på menneskesmugling med din truck!

Du er selvfølgelig et ordentligt menneske, så du vil selvfølgelig ikke foretage og deltage i menneskesmugling med din truck, og der er da heller ikke andre, der får lov til at smugle mennesker med din truck!

For selvom man kan få ondt af de nødlidte og nødstedte mennesker, der tager turen til vesten, så bidrager man egentlig bare til at holde forretningen kørende for menneskesmuglere, der frarøver almindelige mennesker alle deres værdigenstande som betaling og sender dem ud på en farefuld færd, der kan koste dem livet i forsøget på at komme til bedre steder.

De bliver lovet guld og grønne skove, og det er da også imponerende, hvis de kan komme så langt som til Europa og håbe på at komme det sidste stykke med en truck.

Så den slags deltager du selvfølgelig ikke i, men desværre ser man, at disse menneskesmuglere og mennesker på farten er desperate og snu nok til at udnytte dig og din truck, hvis du for eksempel kører med gods eller containere.

Sjældent kan de bryde ind i containere uden at blive opdaget, men hvis man for eksempel transporterer gods, der skal holdes inde med sejlgarn og så videre, så kan disse små mennesker, som de ofte er, finde en åbning, hvor de kan snige sig ind og gemme sig, uden du som chauffør er klar over det.

Er det mørkt, så er det endda muligt, at du kravler op under akslen på din truck og forsøger at holde sig fast her.
Behøver vi nævne, hvor farligt det er?

Så når du skal over nogle grænser eller får nyt gods leveret, så tjek altid efter, om nogle sikkerheds-afspærringer er brudt, eller der skulle gemme sig mennesker under trucken. 

Noget helt andet: mangler du en brugt gaffeltruck, så er det bare med et klikke på den fremhævede tekst for at finde en!

About the author

Anders Lundtang Hansen