Professionel ejendomsservice i København

17 september 2020
Astrid Pedersen

De fleste større ejendomme og boligforeninger med mange beboere gør brug af den ene eller den anden form for ejendomsservice. Enten er der en fast vicevært, som forestår alt forefaldende arbejde, tilknyttet ejendommen. Eller også benytter foreningen sig af et ejendomsservice firma som tilbyder lignende ydelser.

Hvor kan jeg få et tilbud på ejendomsservice i København?

Hvis du som ansvarlig for en ejendom eller en bolig forening med beliggenhed inden for Storkøbenhavns grænser kan du med fordel kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyder alle ydelser og tjenester inden for ejendomsservice – det være sig alt fra lejlighedsvis snerydning til fast tilknyttet vicevært.

Når du opsøger Dahlin Ejendomsservice ApS med henblik på en aftale om ejendomsservice vil Dahlin Ejendomsservice ApS altid lægge mødet hos dig. På den måde kan din Dahlin Ejendomsservice ApS konsulent få indsigt i hvilke løsninger din ejendom primært har behov for, og byde ind med specifikke løsnings modeller særligt skræddersyet dine og foreningens ønsker.

I nogle tilfælde ønsker foreningens beboere selv at forestå eksempelvis trappevask eller snerydning på skift, hvor andre ønsker hele den samlede ejendomsservice pakke. Denne kan eksempelvis indeholde vedligeholdelse af fælles udendørs og indendørs arealer, hvilket inkluderer vask af trapper, fejning af gård, diverse småreparationer, udskiftning af lyskilder, pleje og trimning af hæk og plæne på grønne arealer og rengøring af skralde rum.

Du kan også få hjælp til ad hoc opgaver så som cykel oprydning, snerydning eller bortskaffelse af materialer i forbindelse med oprydning i kælder eller på loftet. Alt dette vil Dahlin Ejendomsservice ApS tage højde for når dit specifikke tilbud på ejendomsservice udarbejdes. Og så vil du selvfølgelig altid kunne tilføje eller fjerne ydelser ifølge kontrakten.

Du kan læse mere om Dahlin Ejendomsservice ApS, og booke tid til en uforpligtende samtale om din forenings behov for ejendomsservice, på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder