Sådan kan du få et nyt badekar på fire timer

12 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du gerne vil have et nyt badekar, har du måske troet, at det vil tage noget længere tid end fire timer. Det gamle badekar skal jo først fjernes, og det nye skal derefter installeres. Men sådan behøver du slet ikke at gøre det. Hvis du får spraymalet dit badekar med en ny emalje, kan du nemlig få et badekar, der ser ud som nyt på kun fire timer. Det er derfor bestemt værd for dig at overveje, hvis der ikke er andet galt med dit badekar, end det ikke ser så pænt ud. 

Vil du gerne have nyt badekar på 4 timer, kan du for eksempel kontakt emaljespecialisten.dk. De har stor erfaring med at spraymale badekar, så de kommer til at se ud som nye. Spraymalingen giver ikke bare en flot overflade, men er også med til at reparere mindre revner i badekarret. Det forlænger derfor badekarrets liv betydeligt, hvis du giver det en ny overfladebehandling. Faktisk kan det forlænge dets liv med så meget som 10-20 år. Se mere her

Vælg den farve, du gerne vil have 

Udover at du får et badekar, der ser ud som nyt, når det er blevet spraymalet, er der yderligere en fordel for dig ved, at du får behandlingen udført. Du har nemlig mulighed for i høj grad selv at bestemme, hvilken farve det skal have. Når du køber et nyt badekar, har du typisk ikke så mange muligheder i forhold til udseendet på det. 

Det koster selvfølgelig lidt mere, hvis du gerne vil have spraymalet dit badekar i en speciel farve. Det er dog det værd, når du står med et flot badekar, der passer perfekt til fliserne på dit badeværelse. Og husk på, at dit badekar kommer til at holde i lang tid fremover efter spraymalingen. Hvis du dividerer prisen med antallet af år, som du kan have glæde af det, vil den altså ikke være så høj. 

Flere Nyheder