Send din pakke godt afsted

20 januar 2020
Cecilie Mortensen
Send din pakke godt afsted

Årsagerne kan være mange, når man skal have sendt en pakke til udlandet. Det kan være, at du er en lille forretningsindehaver, som gerne vil udvide til at internationale kunder også kan bestille dine varer. Det kan være, at du har en hobby, du gerne vil gå endnu mere all-in på. Eller det kan være, at du er i fuld gang med en større forretning og derfor jævnligt har brug for at pakker skal kunne sendes. 

Når man skal sende pakker til udlandet, så må det gerne være smertefrit, nemt og gå relativt hurtigt. Alt andet kan komplicere processen, og gøre det besværligt – og det er nu langt de færreste, som ønsker. Derudover så vil de fleste gerne kunne finde en god pris, så det heller ikke koster for meget at sende det, der skal sendes. Der kan nemlig være mange tilfælde, hvor det kan være for dyrt at sende sin pakke ift. det beløb, som pakkens indhold her – det kan derfor være godt givet ud, at man laver sit research arbejde, før man sender en pakke afsted.  

Hvad koster det at sende pakker til udlandet? 

Når du skal finde den pris, det koster, når du skal sende en passe til udlandet, så findes der forskellige prisberegnere, der kan klare det langhårede arbejde for dig. Du kan derfor lynhurtigt få et overblik over den billigste udbyder, og vælge derefter. Den mulighed har du bl.a., når du går ind på Pakke.dk. Her kan du hurtigt få et overblik over, hvilke pakker udlandet vil tage imod, hvor hurtigt din pakke kan være fremme, og hvad de samlede udgifter er på at sende en eller flere pakker afsted. Pakke.dk har erfaring med at sende pakker til intet mindre end 200 forskellige lande. Der er med andre ord også styr på sagerne. 

Send pakke til udlandet her. 

Flere nyheder