Slå dig sammen med andre dygtige tekstforfattere

19 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Du har en opfattelse af, at du er en dygtig tekstforfatter, men hvor sikker er du egentlig i den sag, hvis du ikke har andre at måle dig med?

Selvfølgelig ved du godt, at der er konkurrence derude på markedet om at lande sig arbejde og kunder, når man vil arbejde som tekstforfatter, men du mænger dig egentlig ikke med andre i branchen, da du ser det som konkurrence udelukkende og ikke et samarbejde.

Man kan jo også vælge at se det som at være kollegaer og konkurrenter samtidig, og desuden har tiden jo vist, at det med at erfaringsudveksle er noget, som skubber brancherne i alle afstøbninger langt fremad.

Så der er ingen grund til at lurepasse med god viden, hvis den kan deles ud.

Andre tilkommere i branchen behøver jo ikke starte fra bunden, som du måske skulle, hvis du kan hjælpe dem.

Og hvis du er sådan en dygtig tekstforfatter, så er du vel ikke bange for lidt sund konkurrence? Det kan måske gøre dit arbejde bedre.

En god sparringspartner med en anden dygtig tekstforfatter

Det kan jo være i form af fora online og andre steder, hvor man mødes med ligesindede og udveksler erfaring, deler tekster, får feedback og kan tilmelde sig kurser sammen.

På den måde bliver det også mindre ensomt at arbejde som freelance tekstforfatter, for det er ofte noget arbejde, man laver alene, hvor der ikke er andre, der påvirker en, og man kun digitalt er i kontakt med kunderne.

Man skal heller ikke være bange for, at andre kopierer ens tekster, for miljøet er trods alt så lille, at når det blev opdaget, så ville man blive udstødt af branchen.

Du finder måske en enkelt eller flere tekstforfattere, hvor I sætter her sammen nogle gange og agerer sparringspartnere for hinanden.

Der er ikke noget at miste på den front.

Flere Nyheder