Spar tid, besvær og penge med mad ud af huset

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du afholde fest for hele familien, og kommer der mere end ti gæster? Så bør du overveje mad ud af huset.

Er det ikke dyrt at bestille mad ud af huset?

Du tænker måske at det er meget billigere selv at kokkerere i stedet for at bestille mad ud af huset. Men faktisk kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at kontakte et professionelt catering firma og få et godt tilbud på de retter man gerne vil servere til festen.

Du skal tænke på at et catering firma kan nyde godt af diverse stordrift fordele i forbindelse med indkøb af råvarer og ingredienser. Det kan hurtigt blive dyrt for dig at skulle købe tilsvarende ind i supermarkedet eller den lokale dagligvare butik.

Når du bestiller mad ud af huset fra et catering firma vil du samtidig undgå madspild idet mængderne af mad er tilpasset antallet af kuverter. Og du vil kunne få langt flere retter for dine penge.

Større variation med mad ud af huset

Der ud over vil det være nærmest umuligt for dig selv at skulle fremstille samtlige retter til eksempelvis en traditionel dansk julefrokost.

Der skal rigtig mange ingredienser til – og du vil først og fremmest få et problem med forsvarlig opbevaring, både af råvarer og færdigt tilberedte retter. I hvert fald hvis du kun er i besiddelse af et standard køle fryse skab og et køkken i almindelig størrelse.

Hvis du bestiller mad ud af huset til julefrokosten hos et catering firma vil frikadeller og leverpostej med surt og andet tilbehør, øg og rejer, diverse silde anretninger, rugbrød og franskbrød samt finker, kyllingelår, flæskesteg, medisterpølse og andre spændende juleretter blive leveret direkte til din dør på det aftalte tidspunkt – selvfølgelig ganske frisk tilberedte og klar til at blive anrettet på den store jule buffet.

Bestil maden til julefrokosten på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder