Tre grunde til at dit barn skal have en køjeseng på værelset

09 december 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

En køjeseng er en rigtig god løsning til børneværelset – lige meget om dit barn normalt sover sammen med nogen eller ej. Derfor kan det være virkelig smart at købe en. Har du brug for lidt mere overbevisning end det, kan du læse tre grunde til det her. Vi er blevet inspireret til artiklen af webshoppen littlehugs.dk. Hos dem kan du nemt finde en køjeseng, der passer ind på dit barns værelse. 

1. Nemt at have overnattende venner

Med en køjeseng bliver det først og fremmest nemt for dit barn at have venner overnattende. I behøver ikke at finde madrasser frem – der er jo allerede en seng, der er klar. Det er også smart, hvis dine børn egentlig har deres eget værelse, men de fra tid til anden foretrækker at sove sammen. Det kan jo også være hyggeligt, selvom man er søskende. 

image

2. Kan fungere som gæsteværelse 

Bor du småt, kan det være, at dine gæster er nødt til at sove inde på børneværelset, når de skal overnatte. I det tilfælde kan det også være smart, at du har en køjeseng inde på børneværelset, så der kommer flere sengepladser derinde. Du kan finde køjesenge hos littlehugs.dk, hvor der er hele tre senge i. Det kan være ved, at der er en udtræksseng under den underste køje, eller at der er en dobbeltkøje i bunden. Det giver plads til rigtig mange overnattende gæster. 

3. Plads til opbevaring

En køjeseng er også en god mulighed for at få ekstra opbevaringsplads. Hos littlehugs.dk kan du finde køjesenge, der har skuffer under den underste køje. Der kan I for eksempel opbevare legetøj eller ekstradyner. Det er rart nemt at kunne få det af vejen i en fart, når børneværelset skal ryddes op. Det vil dine børn helt sikkert også være enig med dig i – det er de færreste børn, der gider at bruge lang tid på at rydde op.  

Flere Nyheder